Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη (vid)

Newsbomb

Γιάννης Μπουτάρης | Ειδήσεις: Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στον Λευκό Πύργο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, και πλέον, εκτός από τους τέσσερις συλληφθέντες, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει κι άλλα έξι άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το σχετικό βίντεο

Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube ο χρήστης «Πολίτης του Κόσμου», απεικονίζονται τα άτομα που εμπλέκονται στο απαράδεκτο επεισόδιο ξυλοδαρμού σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν πλάνα πριν και κατά τη διάρκεια της έντασης, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει έως τώρα τέσσερα άτομα, από τα οποία ένας ανήλικος έχει πλέον παραπεμφθεί σε δικαστήριο. Εν τω μεταξύ, η δίκη για τους υπολοίπους τρεις αναβλήθηκε για την Τετάρτη (23/05/2018).

Παράλληλα, μέσω του οπτικοακουστικού υλικού που έχει στα χέρια της, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ακόμη έξι πρόσωπα που φέρονται να ενεπλάκησαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας άνδρας που είχε ένα παιδί στην αγκαλιά του.

Δείτε σχετικά:

Πλέον η Αστυνομία αναμένει τη σχετική εντολή από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για το σχηματισμό συμπληρωματικής δικογραφίας, για να συνεχίσει την έρευνα.

Διαβάστε επίσης: