Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του οδηγού (pics-vid)

Newsbomb

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία στη Μεταμόρφωση - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού που το πρωί της Πέμπτης (24/05/2018) «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε στάση λεωφορείου,με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν ακόμη τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Ήταν πρωί Πέμπτης. Αυτοκίνητο πέφτει σε στάση λεωφορείου στην οδό Παπανδρέου 119. Ο τραγικός απολογισμός... Ένας 50χρονος νεκρός, τραυματίες ο 44χρονος οδηγός, η 9χρονη κόρη του κι ένας 80χρονος.

troxaio metamorfwsh15 1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

«Είναι βέβαιο ότι άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει το όχημα»

Το πρωί της Παρασκευής (25/05/2018) ο δικηγόρος του οδηγού, Μανώλης Αναστασάκης επέμεινε στην εκδοχή ότι το αυτοκίνητο του 44χρονου χτυπήθηκε από άλλο όχημα. «Αυτό που έχει συμβεί και είναι βέβαιο είναι ότι άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει το όχημα» υποστήριξε συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχουν εμφανή ίχνη ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο από την αριστερή πλευρά.

Παράλληλα, ήταν κατηγορηματικός ότι ο οδηγός δεν έτρεχε την ώρα του δυστυχηματος, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

troxaio metamorfwsh15 1

Τα πρώτα λόγια του οδηγού του αυτοκινήτου

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του STAR, ο 44χρονος άνδρας που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δε θυμάται τίποτα:

«Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου» φέρεται να είπε ο οδηγός που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάταγμα στον ώμο.

troxaio metamorfwsh15 1

Σοκαρισμένη η 9χρονη κόρη του

Σε κατάσταση σοκ είναι και η 9χρονη κόρη του οδηγού. Το μικρό κορίτσι βρέθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος σε κατάσταση πανικού και να κλαίει.

«Μέσα στο αμάξι έχει καπνούς, ανοίγω την πόρτα και βλέπω το κοριτσάκι έκλαιγε, φώναζε “μπαμπά, μπαμπά”. Το πήρα αγκαλιά, το έφερα εδώ. Του έδωσα νεράκι…. Έκλαιγε! Ο πατέρας σε άθλια κατάσταση. Τον έσωσε η ζώνη. Δεν έλεγε τίποτα ο πατέρας. Ήταν αναίσθητος όταν πήρα εγώ το κοριτσάκι» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Αφού συνήλθε, ο οδηγός τα είχε «χάσει»: «Τον ρωτήσαμε “όλα καλά;; Η κόρη σας είναι το κοριτσάκι;” Και εκεί λέει “ποια κόρη μου;” Μετά από ένα τέταρτο λέει “ποια κόρη μου;;;” Τα είχε χάσει και αυτός», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Τι λέει η σύζυγος του 44χρονου για το δυστύχημα

Η σύζυγος του 44χρονου οδηγού και μητέρα της 9χρονης, μιλώντας στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, υποστηρίζει πως πατέρας και κόρη είναι σε κατάσταση σοκ.

«Μου λέει (ο σύζυγος) δεν ξέρω τι έχει γίνει, δε θυμάμαι τίποτα μου λεει. Η κόρη είναι ταραγμένη. Είδε τον πατέρα με αίμα. Πώς να μην είναι! Δεν μιλάει. Λέει καλύτερα να είχα μείνει σπίτι. Να μην είχα πάει σχολείο. Νιώθει και αυτή ότι έφταιγε... Λυπάμαι που έγινε αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία - ντοκουμέντο για το τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση