Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακός χαμός σε πτήση από Ζάκυνθο: Εγκλωβίστηκαν για ώρες με 48 βαθμούς και τα είδαν όλα! (vid+pics)

Newsbomb

Κρίσεις πανικού, λιποθυμίες, εμετοί, 48 βαθμοί Κελσίου και απίστευτη ταλαιπωρία συνθέτουν ένα πρωτοφανές σκηνικό… μαρτυρίου για 214 επιβάτες πτήσης της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο.

Ενώ η πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο του Στάνστεντ ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί στις 14:00, το αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να υποχρεωθούν να παραμείνουν για τρεις ολόκληρες ώρες μέσα στο «φλεγόμενο» από τη ζέστη αεροσκάφος και σε αφόρητες συνθήκες αφού δεν λειτουργούσε ούτε το air condition.

Με τη θερμοκρασία να «αγγίζει» μέχρι και τους 48 βαθμούς Κελσίου μέσα στο αεροσκάφος, οι εικόνες που κατέγραψαν οι εγκλωβισμένοι επιβάτες «μαρτυρούν» τον εφιάλτη που έζησαν!

Αυτό που ακολούθησε ήταν εμετοί, λιποθυμίες και κρίσεις πανικού από την υπερβολική ζέστη, ενώ μία έγκυος γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μιας νοσοκόμας.

Πολλοί έβγαλαν τις μπλούζες τους για να δροσιστούν, ενώ άλλοι έβγαιναν στις σκάλες μήπως και νιώσουν καλύτερα.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν, παρά τις επανειλημμένες πιέσεις στο πλήρωμα, το μόνο που λάμβαναν ως απάντηση είναι «υπομονή, σε λίγα λεπτά απογειωνόμαστε», χωρίς να τους προσφερθεί όχι φαγητό, αλλά ούτε καν νερό!

Μόνο που τα λίγα λεπτά όχι μόνο… ξετεντώθηκαν στις τρεις ώρες, αλλά δεν πέταξαν ποτέ!

Τους επετράπη μόνο να αποβιβαστούν καθώς διαπιστώθηκε ότι η πτήση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί!

Και μην νομίζετε ότι αυτό ήταν το τέλος του Γολγοθά, καθώς ακολούθησε και δεύτερος γύρος ταλαιπωρίας, αφού αρκετοί από τους επιβάτες καταγγέλλουν ότι τα ξενοδοχεία στα οποία τους μετέφεραν ήταν σε άθλια κατάσταση, ενώ φαγητό τους χορηγήθηκε μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Sun, η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε τελικά την πτήση το πρωί της Δευτέρας, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος…