Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Η «συγγνώμη» της μητέρας της αδικοχαμένης κοπέλας (vid)

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη: Η θέα του καθ' ομολογία δολοφόνου της κόρης της, έφερε στα όριά της τόσο τη μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού όσο και άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη μέσω της συνηγόρου της, ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς για την φραστική επίθεση συγγενών εναντίον τους, στον προθάλαμο των δικαστηρίων, το πρωί της Πέμπτης (12/07) και κατά τη μεταγωγή του κατηγορούμενου.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μια ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην οργή μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμιά περίπτωση δεν τις εννοώ και γι' αυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ξέσπασμα της μητέρας της 32χρονης στη video gallery του Newsbomb.gr

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου. Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι με την έναρξη της δίκης αλλά και κατά την προσαγωγή του Εμμανουήλ Σοροπίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ' ομολογία δολοφόνου της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θάνατο του δασκάλου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο - Δίωξη σε γυναίκα - συγγενή του

Μεσσηνία: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του!