Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη πριν τη δολοφονία της

Newsbomb

Είναι η τελευταία κάμερα που τη δείχνει μέσα στο φορτηγάκι ζωντανή - Οι δράστες χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να την πετάξουν στον γκρεμό

Νέα στοιχεία σχετικά με το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη Ρόδο καταγράφουν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν δράστες και θύμα τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου.

Μάλιστα, οι Aρχές έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από έξι κάμερες ασφαλείας.

Συγκεκριμένα ήταν 28 Νοεμβρίου, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Η Ελένη Τοπαλούδη ανυποψίαστη, βρίσκεται μέσα στο βαν μαζί με τους δολοφόνους της. Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας σε βενδινάζικο έξω από την πόλη της Ρόδου. Είναι η τελευταία κάμερα που την δείχνει μέσα στο φορτηγάκι ζωντανή.

Οι δύο νεαροί χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την Ελένη από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό.

Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα και επιστρέφει στις 2.42.

Μαρτυρία - σοκ για τον Αλβανό κατηγορούμενο

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι «σκιαγραφούν» το χαρακτήρα των δύο κατηγορουμένων, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού.

Φίλος του δεύτερου, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει.

«Όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι προειδοποιήσεις

Υπενθυμίζεται ότι καθηγητής ο οποίος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον Ροδίτη κατηγορούμενο αποκάλυψε στις Αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά», ανέφερε.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στα τρία σταθερά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια του 21χρονου κατηγορούμενου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Κεχαγιόγλου για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Πόσα χρόνια κινδυνεύει να κάτσει στη φυλακή

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει τη χώρα το κύμα κακοκαιρίας - Με καταιγίδες και σκόνη η Τετάρτη