Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη - Ξεσπάει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας: «Δεν ντρέπονται»;

Newsbomb

«Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς. Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε, εφτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε, ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήτανε. Δεν νρέπονται, τι θα πουν τώρα;».

Η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης μίλησε στο Star και απάντησε στους ισχυρισμούς των τριών κατηγορούμενων για το βιασμό της, ένα χρόνο πριν δολοφονηθεί άγρια στη Ρόδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr.

Το απόγευμα της Τρίτης (05/03), οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, καταθέτοντας στην ασφάλεια Ρόδου, είχαν ισχυριστεί: «Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο. Δεν την εκβιάζαμε».

Διαβάστε ΕΔΩ τους ισχυρισμούς των τριών κατηγορουμένων

Σύμφωνα με το Star, εντύπωση προκαλεί ότι δύο από τις τέσσερις φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού. Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο, φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

Οι δύο από τους τρεις νεαρούς υποστηρίζουν ότι η φοιτήτρια όχι μόνο δεν τους αναζητούσε για το ροζ βίντεο αλλά τους χαιρέτισε σε τυχαίες συναντήσεις που είχαν. Το λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα - Κακοκαιρία από Τρίτη (pics)

Νεκρά δύο παιδιά και ένας άνδρας σε ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Σάμου