Το Newsbomb.gr βρέθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι για να συνομιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή Ύδρευσης κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Ο ίδιος μας ενημέρωσε για το «ταξίδι» του νερού από τους τέσσερις ταμιευτήρες μέχρι τη βρύση του σπιτιού μας, διευκρίνισε πώς εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού, αλλά και η ποιότητά του αφού είναι ευρέως γνωστό πως διαθέτουμε από τα ποιοτικότερα νερά παγκοσμίως.

Επιπλέον, στη συνομιλία που είχαμε με τον κ. Καραγιάννη, ο ίδιος ανέπτυξε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στη διαχείριση του δικτύου, ενώ έριξε φως στην κατεύθυνση του σχεδιασμού για την επόμενη μέρα στο δίκτυο ύδρευσης. Ο Γενικός Διευθυντής Ύδρευσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στις Νέες Τεχνολογίες που διαρκώς υιοθετούνται στο δίκτυο.

3-2.jpg
01
Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη με τον Γιώργο Καραγιάννη.

Τέλος, ο κ. Καραγιάννης μας πληροφόρησε για τα σχέδια ανάπτυξης του δικτύου, ενώ διευκρίνισε πως στόχος της Εταιρείας είναι το «έξυπνο» δίκτυο νερού, αλλά και η μείωση του ατιμολόγητου νερού.

Δείτε στο πρώτο μέρος της συνέντευξης τις απαντήσεις του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης, κ. Γιώργου Καραγιάννη, στη video gallery.