Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γενικός Διευθυντής Ύδρευσης ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα νερού και τη δειγματοληψία στην Αθήνα

Newsbomb

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι για να συνομιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή Ύδρευσης κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Ο ίδιος μας ενημέρωσε για το «ταξίδι» του νερού από τους τέσσερις ταμιευτήρες μέχρι τη βρύση του σπιτιού μας, διευκρίνισε πώς εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού, αλλά και η ποιότητά του αφού είναι ευρέως γνωστό πως διαθέτουμε από τα ποιοτικότερα νερά παγκοσμίως.

Επιπλέον, στη συνομιλία που είχαμε με τον κ. Καραγιάννη, ο ίδιος ανέπτυξε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στη διαχείριση του δικτύου, ενώ έριξε φως στην κατεύθυνση του σχεδιασμού για την επόμενη μέρα στο δίκτυο ύδρευσης. Ο Γενικός Διευθυντής Ύδρευσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στις Νέες Τεχνολογίες που διαρκώς υιοθετούνται στο δίκτυο.

Τέλος, ο κ. Καραγιάννης μας πληροφόρησε για τα σχέδια ανάπτυξης του δικτύου, ενώ διευκρίνισε πως στόχος της Εταιρείας είναι το «έξυπνο» δίκτυο νερού, αλλά και η μείωση του ατιμολόγητου νερού.

Δείτε στο πρώτο μέρος της συνέντευξης τις απαντήσεις του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης, κ. Γιώργου Καραγιάννη, στη video gallery.