Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές ο 21χρονος Ροδίτης

Newsbomb

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών με πρωταγωνιστή τον 21χρονο Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Στα χέρια πιάστηκε ο 21χρονος Ροδίτης με συγκρατούμενος του ενώ επιτέθηκε φραστικά και σε σωφρονιστικό υπάλληλο. Τα δυο περιστατικά βάζουν τον 21χρονο κατηγορούμενο σε νέους μπελάδες αυτή τη φορά μέσα στις φυλακές.

Την Πέμπτη (28/03) μετά τη συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια επιστρέφει στις φυλακές Γρεβενών και οδηγείται στο κελί του. Εκεί, ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, με προκλητικό τρόπο σε τρεις συγκρατούμενος του. Οι συγκρατούμενοι του εξοργισμένοι πιάνονται στα χέρια με τον 21χρονο Ροδίτη και επικρατεί πανικός, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τρέχουν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης αν και δεν είχε εμφανή τραύματα μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του και επέστρεψε στις φυλακές. Όταν μπήκε στην πτέρυγά του ο 21χρονος κατηγορούμενος άρχισε να βρίζει χυδαία και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από πειθαρχικό συμβούλιο. Η συμπεριφορά του μέσα στις φυλακές χαρακτηρίζεται ως προκλητική.

Ο Διευθυντής των Φυλακών, Εισαγγελέας και Κοινωνικός Λειτουργός θα αποφασίσουν την ποινή του για το επεισόδιο που σημειώθηκε.

Το πρωί της Παρασκευής (29/03) επισκέφθηκε τον 21χρονο μέσα στις φυλακές ο πατέρας του, ο οποίος και ενημερώθηκε για τα όσα προηγήθηκαν.

Ξεσπούν οι γονείς της Ελένης

«Αυτοί οι κύριοι να μην τους πω διαφορετικά, έκαναν τα παιχνιδάκια τους με την ανοχή και τη συγκάλυψη που τους παρείχαν», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, αγανακτισμένη, ξεσπά: «Είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι ο ένας βαρούσε ο άλλος βίαζε, τα χέρια της, μέχρι το τέλος πήγαν και την πέταξαν και οι δυο μαζί και τώρα τι, πάνε να τον βγάλουν ότι είναι τρελός;».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο 21χρονος Ροδίτης αλλάζει συνεχώς κελιά καθώς οι συγκρατούμενοι εκφράζουν παράπονα για την συμπεριφορά του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Τοπαλούδη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση: Η Αλβανία δημεύει περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας - Αυστηρή προειδοποίηση Τσίπρα

«Μαφία του Κορυδαλλού»: Απολογούνται τη Δευτέρα οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν