Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις – σοκ για το φονικό στη Μυτιλήνη: Την σκότωσε ενώ δίπλα κοιμόταν το μωρό τους

Newsbomb

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/05/2019) στη Μυτιλήνη αποκάλυψε ο πατέρας της 24χρονης, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

«Με ειδοποίησε ένας φίλος της από τη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο σπούδαζαν μαζί και εκείνη την ώρα μιλούσαν στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι άκουσε τον γαμπρό μου να τη βρίζει, να τη χτυπά και μετά ένα μπαμ», είπε ο πατέρας της 24χρονης μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πατέρα της άτυχης κοπέλας, ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε στο πρόσωπο, ενώ η κόρη τους -ηλικίας 2,5 ετών- κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Το διαζύγιο και οι καυγάδες

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση και είχαν σκοπό να κινήσουν όλες τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στον γάμο τους και τον χωρισμό τον είχε ζητήσει η 24χρονη, κάτι όμως που δεν αποδεχόταν ο 25χρονος σύζυγός της. Μάλιστα εκείνος, φέρεται να πίστευε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους και γι’ αυτό εκείνη ήθελε διαζύγιο.

Το χρονικό του φονικού

Στις 02:00 το πρωί της Πέμπτης (23/05/2019), ο 25χρονος έφτασε έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, κρατώντας μια καραμπίνα.

Ο 25χρονος φέρεται να σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, γιατί δεν του άνοιγε το θύμα, να μπήκε στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα και να πυροβόλησε τη μητέρα της 2,5 ετών κόρης του.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης είναι σοκαρισμένοι καθώς και τα δύο νεαρά παιδιά ήταν από πολύ καλές οικογένειες του νησιού και ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα για σχόλια στη μικρή κοινωνία της πόλης.

Στο χωριό του συζυγοκτόνου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Star, ANT1, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, lesvosnews

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατρέπονται όλα! Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ