Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Γραικού: «Βράζουν» από θυμό οι συγγενείς με τον δράστη - «Μας ρωτούσε πώς πάνε οι έρευνες»

Newsbomb

Δημήτρης Γραικός: Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του άτυχου Δημήτρη Γραικού.

Πληροφορίες θέλουν το πρωί της Τετάρτης να περιμένουν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο του επιχειρηματία, ο οποίος θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

«Βράζουν» από τον θυμό τους. Ζητούν δικαίωση για τον άδικο και βίαιο χαμό του 59χρονου επιχειρηματία. Ο έμπορος κρεάτων το πρωί της Τετάρτης (5/6) θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και θα ισχυριστεί ότι η ανθρωποκτονία δεν ήταν προμελετημένη. Οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του Δημήτρη Γραικού αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης για να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

«Απ΄ ότι γνωρίζω θα μαζευτεί πλήθος διότι όσο περνάνε οι μέρες ο κόσμος βράζει! Όχι μόνο από το χωριό. Θέλουν να εκφράσουν δυνατά και δημόσια τον πόνο τους» λέει ο δικηγόρος του αδελφού του θύματος, Νίκος Διαλυνάς.

Σύζυγος θύματος: «Μας ρωτούσε πώς πάνε οι έρευνες για τον Δημήτρη»

Για 2,5 χρόνια πίστευαν ότι ο επιχειρηματίας έφυγε στο εξωτερικό. Όλοι προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν αλλά είχε ανοίξει η γη και τον είχε καταπιεί. Δυστυχώς στην κυριολεξία, καθώς το ένοχο μυστικό ήταν ...θαμμένο στο Ανατολικό, πίσω από την κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου εμπόρου κρεάτων. Αυτό που εξοργίζει την οικογένεια του Γραικού ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος όλο αυτό το διάστημα έπαιζε θέατρο!

«Να μου λέει : “κυρία Γραικού μην στεναχωριέστε. Ό,τι διαφορές έχουμε, ό,τι χρήματα εγώ θα σας τα δώσω όλα. Τι γίνεται; Έχουμε κανένα νέο για τον Δημητράκη, βρε πως έγινε αυτό; Και κάθε εβδομάδα έπαιρνε τηλέφωνο τον ανιψιό του άντρα μου στη μονάδα να μάθει πως πάνε οι έρευνες.

-Όταν μιλάγατε εσείς μαζί του πως ήταν; - Άνετος, ανετότατος, σα να μην συνέβη τίποτα», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού.

Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Γραικός: Το ξέσπασμα της Νικολούλη - «Ήξερα ότι είχα δίπλα μου το δολοφόνο»

Δημήτρης Γραικός: Φρίκη! Τι είχε ζητήσει ο δολοφόνος από τη Νικολούλη (vid)