ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Καρατζαφέρης: "Να πάρει θέση ο πρωθυπουργός για τις διαφημιστικές''

Καρατζαφέρης: "Να πάρει θέση ο πρωθυπουργός για τις διαφημιστικές''
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάνει λόγο για νόθευση της δημοκρατίας και χειραγώγηση των ΜΜΕ...

Αίσθηση συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις του newsbomb.gr σχετικά με τις κανιβαλικές πρακτικές των διαφημιστικών εταιρειών, που παίρνουν πολύ μεγαλύτερες επιστροφές από τα ΜΜΕ αντί του προβλεπόμενου 9,9% και δημιουργούν περιβάλλον χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών, Πολιτισμού και Δικαιοσύνης, επανέρχεται στο θέμα κάνοντας λόγο για «νόθευση της δημοκρατίας και της ελεύθερης διάδοσης των ιδεών».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επικαλούμενος τα συνταρακτικά στοιχεία του newsbomb.gr για την απαράδεκτη τακτική των εν λόγω εταιρειών, σημειώνει πως «ακούγονται πολλά και σοβαρά πράγματα για τον ρόλο των ’’μεγαλοδιαφημιστών’’ και την εξάρτηση κάποιων Μέσων από αυτούς» ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι, στην ερώτησή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να μάθει τι μέτρα προτίθεται να πάρει προκειμένου να σταματήσει η εκμετάλλευση των ΜΜΕ από τις διαφημιστικές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης:Επιβεβαίωση newsbomb: Το όργιο των διαφημιστών στη Βουλή