Στο 99 η Leo λόγω Alter

Στο 99 η Leo λόγω Alter
Κατηγορηματική είναι η επιβεβαίωση των πληροφοριών που αποκαλύπτουν τόσο το newsbomb όσο και το newscode στη μεγάλη έρευνα...

Κατηγορηματική είναι η επιβεβαίωση των πληροφοριών που αποκαλύπτουν τόσο το newsbomb όσο και το newscode στη μεγάλη έρευνα για τη διαφημιστική αγορά.

Λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα για την υπαγωγή της διαφημιστικής εταιρείας Leo Burnett στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, η εταιρεία με ανακοίνωσης της επιβεβαιώνει την είδηση, καθώς και τα ρεπορτάζ που αφορούσαν στις συνέπειες που προκάλεσαν στην αγορά οι «τοξικές» επιταγές του Alter.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει :

"Υποβάλαμε σήμερα αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας από το Δικαστήριο το άνοιγμα της διαδικασίας συνδιαλλαγής για την Εταιρεία με βάση τα άρθρα 99-106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του Alter να καταβάλει το χρέος του προς την Εταιρεία, που στη συνέχεια προκάλεσε την ανάκληση των επιταγών που είχε εκδώσει η Εταιρεία προς τους προμηθευτές των συναλλαγών της με τον Alter, τις εταιρείες Modern Times και Terra. Η Εταιρεία έχει υποβάλλει σχέδιο συνδιαλλαγής αναφορικά με τις επιταγές που εκδόθηκαν σε διαταγή των εταιρειών Modern Times και Terra καθώς η πληρωμή τους θα οδηγούσε πιθανότατα στην παύση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας. Η απόφαση αυτή έπεται της υποβολής αίτησης του Alter για προστασία με βάση το Άρθρο 99.

Η υποβολή της σημερινής αίτησης αποσκοπεί στην προάσπιση των συμφερόντων των πελατών, προμηθευτών και εργαζομένων μας. Το σχέδιο συνδιαλλαγής που προτείνεται από την Εταιρεία θα της επιτρέψει να αναδιαρθρώσει το χρέος της που σχετίζεται με τις συναλλαγές της με το Alter και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της".