ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Βουτιά θανάτου για στέλεχος διαφημιστικής

Βουτιά θανάτου για στέλεχος διαφημιστικής
«Να προσέχετε τη γυναίκα και το παιδί μου» είπε σε φίλο του, λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα...

Στον κυκεώνα της κρίσης που βαθαίνει και καταποντίζει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση βρέθηκε ένας 60χρονος πρόεδρος διαφημιστικής εταιρείας, ο οποίος λύγισε μπροστά στο «τέρας» της οικονομικής καταστροφής!

Βρισκόμενος στο χείλος της επικείμενης χρεοκοπίας, ο 60χρονος Μ.Κ. πρόεδρος της εταιρείας VIT… που εδρεύει επί της οδού Πάρνωνος στο Μαρούσι, πήρε μια απόφαση που σοκάρει! Να δώσει τέλος στη ζωή του.

Παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, ο αυτόχειρας άφησε πίσω του εκτός από ένα μεγάλο «γιατί» για τη πράξη του να βουτήξει στο κενό από το μπαλκόνι του γραφείου του και τρία ιδιόχειρα σημειώματα, τα οποία απευθύνονται στην αγαπημένη του οικογένεια.

«Να προσέχετε τη γυναίκα και το παιδί μου!»

Σε αυτά εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ήταν νωρίς το πρωί όταν ο 60χρονος βρέθηκε, όπως κάνει καθημερινά, στο γραφείο του στον 4ο όροφο.

Λίγα λεπτά πριν ανοίξει το παράθυρο και βουτήξει στο κενό, πραγματοποίησε ένα τελευταίο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας φίλος και συνεργάτης του στον οποίο είπε: «Να προσέχετε τη γυναίκα και το παιδί μου!». Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του…

Στιγμές αργότερα, βρισκόταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα… Όπως φαίνεται αυτά που τον έπνιγαν σαν θηλιά ήταν τα περίεργα «παιχνίδια» των διαφημιστικών και οι «τοξικές» επιταγές που κυκλοφορούσαν, όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr.

Η εταιρεία όπου προέδρευε δραστηριοποιούνταν στον χώρο του κινηματογράφου.