ΥΓΕΙΑ

Πατούλης: O Άδωνις εξαπατά τους ανασφάλιστους (video)

Πατούλης: O Άδωνις εξαπατά τους ανασφάλιστους (video)

Σε σοβαρές καταγγελίες για θέματα δημόσιας υγείας και ανασφάλιστων πολιτών για τα οποία ευθύνεται ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης προέβη το μεσημέρι της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης ανέφερε στον δημοσιογράφο κ. Γ. Τράγκα, ότι ο υπουργός Υγείας κοροιδεύει τους ανασφάλιστους πολίτες λέγοντας ότι οι τελευταίοι επισκέπτονται τα δημόσια νοσοκομεία. Δεν έχουμε 100.000 ανασφάλιστους, συνέχισε, αλλά 2,5 εκατ. και το πρόβλημα είναι τεράστιο πλέον. Πρότεινε δε την ανάγκη για δημιουργία μιας Ευρωπαικής Υγειονομικής Χάρτας.

Αναφορικά με τα προβλήματα των φυλακών, υπογράμμισε ότι η φυματίωση θερίζει και ότι τα εμβόλια μαντού έπρεπε να είχαν πάει εδώ και καιρό. «Μπαίνει μέσα στην φυλακή κάποιος για τρειςς ημέρες, και βγαίνει με φυματίωση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ. Για όλα αυτά έπρεπε να έχει φροντίσει ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ γιατί ο υπουργός είναι υπεύθυνος για την Δημόσια Υγεία αντί να βρίζει τους γιατρούς.

Πηγή: onmed.gr

Διαβάστε επίσης:

Φαρμακοποιοί & γιατροί ενωμένοι έτοιμοι να «μαυρίσουν» τον Άδωνι