Η συνταγή της ημέρας: Κελαϊδή
Μία συνταγή από τον Τύρναβο, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
750 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε φέτες πάχους 1εκ.
500 γρ. πιπεριές κέρατο, κομμένες οριζόντια στη μέση
700 γρ. ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
500 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
2 πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή