Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Στη ΝΔ δεν «ξεχνάνε» τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Καμία «ανησυχία» για το φαινόμενο... Κασσελάκη

Στη ΝΔ δεν «ξεχνάνε» τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Καμία «ανησυχία» για το φαινόμενο... Κασσελάκη

Κάτι οι θεομηνίες στη Θεσσαλία, κάτι η εμφάνιση Κασσελάκη στο πολιτικό σκηνικό και ξεχαστήκαμε ότι έχουμε και εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι μόνοι που δεν το ξέχασαν φαίνεται είναι στην Πειραιώς καθώς στη ΝΔ ρίχνουν όλες τους τις δυνάμεις στην εκλογή και την επανεκλογή των δικών τους παιδιών. Το αστείο της υπόθεσης πάντως είναι πως όσοι κινδυνεύουν δεν κινδυνεύουν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ αλλά από δικά τους παιδιά που αποφάσισαν να γίνουν αντάρτες.

Στον αγώνα αυτό έχει μπει δυναμικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μεταβαίνει σε κρίσιμους δήμους και περιφέρειες κάτι που θα κάνει και στον δεύτερο γύρο με στόχο τη νίκη. Επίσημα πάντως η ΝΔ έχει δώσει χρίσμα μόνο στις περιφέρειες και στους τρεις μεγάλους δήμους όπου δεν φαίνεται με ελάχιστες εξαιρέσεις να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η γάτα πάντως συνεχίζει να ασχολείται με τον Κασσελάκη και επέστρεψε και αυτή από τις Σπέτσες όπου πήγε να ενημερωθεί για το καταπληκτικό έργο του νέου κτηνιατρείου στο νησί. Εκεί μου λέει πως έγινε ο κακός χαμός καθώς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα σε καλό χρόνο, μπορούσε και καλύτερα, ακολουθούσε πλήθος πιτσιρικαρίας και όχι μόνο στις βόλτες του, ενώ εντύπωση έκανε πως ζητούσε από όλους να του μιλούν στον ενικό ενώ δεν χάλασε κανένα χατήρι για φωτογραφία.

Τώρα στο Μαξίμου παρακολουθούν τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία, μου λέει η γάτα, ανησυχία, καθώς σε δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα χέρια τους δεν φαίνεται να υπάρχει η ανάλογη δυναμική στο φαινόμενο Κασσελάκη.

Εκτιμούν παράλληλα πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πολιτικό βάθος και πως στον ΣΥΡΙΖΑ αναπόφευκτα θα υπάρξουν αναταράξεις το επόμενο διάστημα. Από την άλλη μου λένε πως την ίδια ώρα και το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει να υπάρχει καμία δυναμική καθώς ούτε τώρα ο Ανδρουλάκης κερδίζει πόντους.

Άρα με άλλα λόγια εκτιμούν πως ο Μητσοτάκης θα πορευτεί και το επόμενο διάστημα μόνος, κάτι που έχουμε πει πως δεν είναι πάντα καλό ούτε για τη χώρα αλλά ούτε για τον ίδιο τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

Τέλος η γάτα με ενημερώνει πως η ηρεμία που φαίνεται να επανέρχεται μετά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες κλείνει για το επόμενο διάστημα και τις όποιες αλλαγές στην κυβέρνηση είχε στο μυαλό του ο Πρωθυπουργός.