ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Κρυβόταν στο δάσος για 24 χρόνια – Δείτε γιατί (pics)

Αδιανόητο: Κρυβόταν στο δάσος για 24 χρόνια – Δείτε γιατί (pics)

Βγαλμένη από μυθιστόρημα μοιάζει η ιστορία ενός άνδρα από τη Ρωσία ο οποίος σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror κρυβόταν για 24 ολόκληρα χρόνια σε δάσος της Σιβηρίας για έναν απίστευτο λόγο.

Σύμφωνα με την Mirror o 72χρονος σήμερα Νικολάι Γκρόμοφ, είναι πρωταγωνιστής μιας απίστευτής ιστορίας, τις λεπτομέρειες της οποίας αποκάλυψαν τοπικά ΜΜΕ συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη της Ρωσίας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές δεκαετίες, όταν ο Γκρόμοφ παράτησε τη δουλειά του ως ξυλοκόπος για να καταταγεί στις ένοπλες δυνάμεις. Κάποια στιγμή παντρεύτηκε και το 1970 απέκτησε έναν γιο με τη γυναίκα του, Πετρόβνα Λιουμπόφ και πέντε χρόνια αργότερα και μια κόρη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ο Γκρόμοφ συνελήφθη για άγνωστους λόγους και τον έστειλαν σε μια φυλακή στην εξορία, όπου ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα.

Οι δυο τους κατάφεραν να το σκάσουν σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα στο δάσος. Όμως οι σοβιετικές Αρχές τους ανακάλυψαν κι ο Γκρόμοφ καταδικάστηκε σε άλλα 12 χρόνια κάθειρξη. Η φίλη του εξαφανίστηκε και ο γάμος του με την Πετρόβνα διαλύθηκε.

Δείτε στην gallery τον λόγο και τι πραγματικά συνέβη:

Ο Γκρόμοφ γνώρισε κι ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα στο Ταϊσέτ της νοτιοανατολικής Σιβηρίας, αλλά εκείνη τον εγκατέλειψε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους Έλενα. Μη έχοντας που αλλού να πάει ο Γκρόμοφ γύρισε στην Πέτροβνα που τον δέχθηκε μαζί με την κόρη του.

Στην αρχή ζούσαν ευτυχισμένοι, αλλά σιγά - σιγά ο Γκρόμοφ τό ’ριξε στο πιοτό κι άρχισε να γίνεται βίαιος. Σ’ ένα ξέσπασμα οργής, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μεθυσμένος επιτέθηκε στη γυναίκα του και την εξάχρονη τότε Έλενα και μετά βγήκε σε κατάσταση αμόκ από το σπίτι για να βρει κι άλλο αλκοόλ. Όταν συνήλθε επέστρεψε, αλλά το σπίτι ήταν άδειο. Τότε άρχισαν όλα και ο Νικολάι Γκρόμοφ αποφάσισε να φύγει και να κρυφτεί στο δάσος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Θανάση Ευθυμιάδη – Αβάσταχτος ο πόνος

Καιρός: Ετοιμαστείτε για τις τελευταίες βουτιές - 32 βαθμοί Κελσίου αύριο αλλά ακολουθεί... χειμώνας

Σχετικές ειδήσεις