ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Προσοχή! Προειδοποίηση Καλλιάνου - Πολύ δύσκολη η αυριανή μέρα στην Αθήνα

Καιρός: Προσοχή! Προειδοποίηση Καλλιάνου - Πολύ δύσκολη η αυριανή μέρα στην Αθήνα

Καιρός: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Για έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι την Πέμπτη το πρωί προειδοποιεί ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του CNN Greece, o κ. Καλλιάνος επεσήμανε πως τις επόμενες ώρες θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, καθώς και χαλαζοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 9 έως με 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο τα φαινόμενα θα πλήξουν την Τετάρτη το πρωί την Αττική. «Αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα για την Αττική και στην Αθήνα θα υπάρξουν έντονες βροχοπτώσεις, οπότε οι μετακινήσεις θα είναι πολύ δύσκολες», επεσήμανε ο κ. Καλλιάνος.

Σήμερα θα πληγεί περισσότερο η δυτική Ελλάδα και από το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν επεκταθεί και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ανέφερε ο κ. Καλλιάνος, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αναμένεται λασποβροχή λόγω συγκέντρωσης σκόνης από την Αφρική.

Ο κ. Καλλιάνος χαρακτήρισε τη «Βικτώρια» το πιο δυνατό κύμα κακοκαιρίας το φετινό φθινόπωρο, το οποίο θα διαρκέσει 72 ώρες.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή (15/11).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή 15χρονη - Σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο

Καιρός: Η «Βικτώρια» προ των πυλών - Αυτές τις περιοχές θα πλήξουν τα ακραία φαινόμενα