ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία: Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα -  Προειδοποίηση μετεωρολόγων (vid)

Κακοκαιρία: Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα -  Προειδοποίηση μετεωρολόγων (vid)

Σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας, με αρκετά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα. Καθώς περνούν οι ώρες, τα καιρικά φαινόμενα θα μετατοπιστούν ολοένα και πιο ανατολικά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του Οpen TV, Kλέαρχο Μαρουσάκη, η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα κυρίως για τη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού και νότιου Αιγαίου, όπου θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα θα υπάρξουν χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές, κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αλλά και θυελλώδεις άνεμοι έντασης 8 και 9 Μποφόρ.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στο ανατολικό Αιγαίο, για αυτό καλό θα ήταν όσοι ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα Λιμεναρχεία. Μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων. Την Τετάρτη και την Πέμπτη περιμένουμε μια νέα μεταβολή του καιρού από τα βόρεια Βαλκάνια, με κύρια χαρακτηριστικά την ενίσχυση των βοριάδων μέσα στο Αιγαίο, την πτώση της θερμοκρασίας και βροχές και καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλλάσσιες περιοχές της ανατολικής - κυρίως - Ελλάδας, ενώ θα έχουμε και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας: Αλλάζουν όλα! Δείτε πόσα θα πληρώνουμε για κλήσεις και SMS από το 2020

«Θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο: Έτοιμη για όλα η Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σχετικές ειδήσεις