ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Κακά μαντάτα! Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Κακά μαντάτα! Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Μπορεί με τις λιακάδες των προηγούμενων ημερών και τις ήπιες θερμοκρασίες κατά τις νυχτερινές ώρες να νομίζαμε πως ο χειμώνας τελείωσε, ωστόσο, από χθες το κρύο έχει κάνει πάλι την εμφάνισή του στη χώρα μας.

Βροχές και ισχυροί άνεμοι εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η αστάθεια στον καιρό θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι τι θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα, όταν και ο κόσμος θα θελήσει να βγει μια βόλτα για τα Κούλουμα και να πετάξει τον παραδοσιακό χαρταετό. Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού, κ. Σάκη Αρναούτογλου, τα δεδομένα για την Καθαρά Δευτέρα δεν είναι ευνοϊκά για βόλτες.

Όπως τονίζει, ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά όσα γράφει στην προειδοποίησή του για την Καθαρά Δευτέρα ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η Καθαρά Δευτέρα κυρίως από πλευράς ανέμων καθώς αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια, όπου και δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα μποφόρ πάνω δεξιά.

Στις περιοχές όπου το χρώμα παραμένει λευκό οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ!

Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά και θα υπάρξουν λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και φυσικά μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook!».

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Σε βαθύ κόκκινο άλλες 9 περιοχές της χώρας