ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Χιονίζει στην Πάρνηθα – Δείτε LIVE εικόνα

Καιρός ΤΩΡΑ: Χιονίζει στην Πάρνηθα – Δείτε LIVE εικόνα

H αλλαγή του καιρού είναι αισθητή και στην Αττική με χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την κακοκαιρία να συνεχίζεται και για τα επόμενα 24ωρα

Μετεωρολόγοι προβλέπουν, μάλιστα, χιονοπτώσεις ακόμα και κάτω από τα 300 μέτρα.

Στην Πάρνηθα, πάντως, τις τελευταίες ώρες σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση

ΔΕΙΤΕ LIVE EIKONA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΔΕΙΤΕ LIVE EIKONA ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από το καταφύγιο Μπάφι


Ο Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook επισήμανε πως τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 θα εορταστούν με χιόνια στην Αττική.

Η πρόγνωση για τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το meteo.gr βροχοπτώσεις αναμένονται για το υπόλοιπο της ημέρας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και στις παράκτιες περιοχές τους, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, φτάνοντας πρόσκαιρα κατά τόπους τα 8 μποφόρ και τα 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές όπου ο άνεμος αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 μποφόρ καθώς και η επικρατούσα διεύθυνση του.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, οι οποίες κατά τόπους αναμένεται να είναι κατά 6 έως 10 βαθμούς χαμηλότερες από αυτές της Δευτέρας 22/03. Στον σχετικό χάρτη φαίνεται η μεταβολή της μέγιστης θερμοκρασίας της Τρίτης 23/03 σε σχέση με αυτή της Δευτέρας 22/03.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ - Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου»