ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Αγωνία ξανά στην Εύβοια! Έντονη βροχή στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Καιρός ΤΩΡΑ: Αγωνία ξανά στην Εύβοια! Έντονη βροχή στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Καιρός ΤΩΡΑ: Έκκληση στους κατοίκους από το δήμαρχο για προσοχή τις επόμενες ώρες. 

Ακόμα μία νύχτα αγωνίας αναμένεται να περάσουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας καθώς, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τις επόμενες ώρες θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι βροχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές, με τις τοπικές Αρχές να καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί.

«Αυτή την ώρα παρατηρείται έντονη βροχόπτωση σχεδόν σε όλο τον Δήμο. Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες που διαμένουν κοντά σε ποτάμια- ρέματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί,επίσης να αποφευχθεί κάθε μετακίνηση από σημεία που έχουν επισημανθεί και υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας ή να κατεβάσει κάποιος χείμαρρος απότομα νερά.Ειμαστε σε επιφυλακή», αναφέρει ο δήμαρχος Μαντουδίου κ. Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου αναμένεται μεταβολή του καιρού, με βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη, όπου κατά τόπους θα συνοδεύονται και από καταιγίδες. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Με πληροφορίες από: evima.gr

Ρoή Ειδήσεων