ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Μαρουσάκης: Ψυχρή πολική αέρια μάζα σήμερα, βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη

Καιρός – Μαρουσάκης: Ψυχρή πολική αέρια μάζα σήμερα, βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη

Καιρός: Για μια ψυχρή πολική αέρια μάζα που θα σαρώσει τη χώρα σήμερα έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Οι βροχές και οι καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα και μετά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο αύριο, Τετάρτη, θα υπάρξει ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες ενώ ο καιρός «μας τα ξαναχαλάει» από την Πέμπτη.

Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα καθώς αναμένεται οι άνεμοι να στραφούν σε βοριάδες και θα υπάρξει σημαντική πτώση με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να εξηγεί ότι οι πιο υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν το πρωί σήμερα καθώς το απόγευμα θα αρχίσει νέα πτώση της θερμοκρασίας με τα θερμόμετρα να δείχνουν κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της βόρειας χώρας προς τη νύχτα.

Για τον καιρό της Αττικής ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι το μεσημέρι αναμένονται βροχοπτώσεις από τα βόρεια προς τα νότια αλλά το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση και αργά το βράδυ ο υδράργυρος θα πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη με τη βοήθεια των βοριάδων θα πέσει η υγρασία αλλά θα κάνει τσουχτερό κρύο ενώ Πέμπτη, Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο έρχονται νέα συστήματα κακοκαιρίας από την κεντρική Ευρώπη και τη Μεσόγειο μα αρκετές βροχές, νοτιάδες και θερμοκρασίες σε φθινοπωρινά επίπεδα με τις βροχοπτώσεις να σημειώνονται σε περιοχές που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις προηγούμενες βροχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Ικαρία

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες