ΚΑΙΡΟΣ

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Πολύ σοβαρή η επιδείνωση του καιρού με εν δυνάμει επικίνδυνες καταιγίδες

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου απευθύνει προειδοποίηση για σοβαρή επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Σάκης Αρναούτογλου απευθύνει προειδοποίηση για σοβαρή επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες

Για «πολύ σοβαρή επιδείνωση» του καιρού τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου κάνοντας λόγο για «εν δυνάμει επικίνδυνες» βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ η «πολύ σοβαρή» επιδείνωση θα σημειωθεί κατά τη διάρκεια της Παρσκευής και κυρίως το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές, καταιγίδες και σφοδρούς κατά τόπους ανέμους.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την επιδείνωση του καιρού

Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!

Η πρόγνωση Μαρουσάκη για «παρέλαση κακοκαιριών»

Μπορεί ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, να είναι βελτιωμένος με ενισχυμένους βοριάδες και αρκετό κρύο ωστόσο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, αναμένεται να συνεχιστεί «η παρέλαση των κακοκαιριών»

Συγκεκριμένα η αλλαγή του καιρού αναμένεται από αύριο, Πέμπτη, όπου τα φαινόμενα – βροχές και καταιγίδες – αναμένονται από το βράδυ στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα απασχολήσει αρκετές περιοχές της επικράτειας με το ίδιο σκηνικό του καιρού να αναμένεται και για το Σαββατοκύριακο με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να λέει ότι «περιμένουμε αρκετές βροχές και καταιγίδες στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας, αυτές, δηλαδή, που βρίσκονται δυτικά της Πίνδου».

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη δυτική Ελλάδα που θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με νοτιάδες που θα φτάνουν σε ένταση έως και τα 7-8 μποφόρ» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προσθέτοντας ότι θα υποχωρήσει πρόσκαιρα το κρύο και θα ανέβει η θερμοκρασία.

Ωστόσο η «παρέλαση» των κακοκαιριών θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να σημειώνει για τον καιρό ότι «από Τετάρτη – Πέμπτη έρχεται νέα ψυχρή αέρια μάζα οπότε αναμένουμε πτώση της θερμοκρασίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

Τρόμος για δύο ανήλικες στην Ερμού: Δύο άνδρες τις κυνήγησαν για να τις θωπεύσουν

Το σκοτεινό παρελθόν του επιχειρηματία που απέλυσε 900 μέσω Zoom: Απειλές, απάτες, προσβολές