ΚΑΙΡΟΣ

«Διχασμένος» ο καιρός το Πάσχα: Με σκόνη και κρύο η αρχή λέει ο Μαρουσάκης

«Διχασμένος» ο καιρός το Πάσχα: Με σκόνη και κρύο η αρχή λέει ο Μαρουσάκης
O Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε εκ νέου στον καιρό για το Πάσχα
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

O Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε εκ νέου στον καιρό για το Πάσχα

Με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σήμερα, αλλά αφρικανική σκόνη και κρύο θα εξελιχθεί ο καιρός σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις καιρικές συνθήκες με τις οποίες θα περάσει το φετινό Πάσχα.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός θα επηρεαστεί από «ένα ψυχρό κύμα από την κεντρική Μεσόγειο που αναμένεται να απασχολήσει και τη χώρα μας ιδιαίτερα την Κυριακή και τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας».

«Την επανεμφάνισή της θα κάνει και η αφρικανική σκόνη ιδιαίτερα στα κεντρικά και τα νότια», συμπλήρωσε ο μετεωρόλογος προσθέτοντας ότι «από την Κυριακή την εμφάνισή τους θα κάνουν μερικές βροχές προς τα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, οι οποίες θα ενταθούν κυρίως τη Μεγάλη Δευτέρα».

Για τον καιρό το Πάσχα, ωστόσο, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι «σταδιακά θα βελτιωθεί μέχρι το Πάσχα οπότε και θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες»

«Τις επόμενες ημέρες όμως μια θερμή μάζα που θα περάσει από τη χώρα μας θα ανεβάσει τον υδράργυρο στους 27 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια της χώρας για να έχουμε ένα Πάσχα με πολύ καλό καιρό και άνοδο του υδραργύρου» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα