ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Προειδοποίηση Καλλιάνου - «Πιθανό σφυροκόπημα τα μεσάνυχτα από βροχές στην Αττική»

Καιρός: Προειδοποίηση Καλλιάνου - «Πιθανό σφυροκόπημα τα μεσάνυχτα από βροχές στην Αττική»

Καιρός: Ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, τόνισε πως πιθανότατα η Αττική θα δεχτεί... σφυροκόπημα από βροχές!

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες, με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, να τονίζει σε ανάρτησή του πως η Αττική δεν θα... γλυτώσει από τις καταιγίδες!

Με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρει πως πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο θα είναι έντονο και ασυνήθιστο για την εποχή. Τονίζει δε, πως τα βόρεια του νομού ίσως βρεθούν αντιμέτωπα με βροχές και λίγες ώρες νωρίτερα από τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Αν δεν αλλάξει κάτι στα νεότερα προγνωστικά στοιχεία που μόλις μελέτησα, από σήμερα τα μεσάνυχτα (χοντρικά η χρονική στιγμή) και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα του Σαββάτου, ο νομός Αττικής πιθανότατα θα "σφυροκοπηθεί" από καταιγίδες. Δεν σας μιλώ για κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει, απλά για την εποχή που βρισκόμαστε δεν είναι και πολύ συχνό το φαινόμενο.

Βέβαια, κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά του νομού ενδέχεται και πολύ νωρίτερα να εκδηλωθούν κάποια φαινόμενα, όμως ο κύριος όγκος τους αναμένεται περίπου αυτό το χρονικό διάστημα.

Τοπικές καταιγίδες στην Αττική ενδέχεται να εκδηλώνονται κατά διαστήματα και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και μέχρι περίπου το μεσημέρι της Κυριακής».