ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη (22/9) – Πού θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες

Καιρός: Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη (22/9) – Πού θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες
Intime News

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για αύριο το Meteo κυρίως στα ανατολικά και νότια (και στην Αττική), με βοριάδες έως 6 μποφόρ και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας

Την Πέμπτη στα ανατολικά, στα νότια και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24-26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 Μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Καστελλόριζου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 7-8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν, από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ στα παράκτια τμήματα και βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 Μποφόρ στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.