ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός-Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Πού θα χιονίσει

Καιρός-Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Πού θα χιονίσει
Glomex

Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες

Επιστροφή των χιονοπτώσεων στα βουνά της χώρας τις επόμενες ημέρες σε περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας, με τοπική μόνο πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού για την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η συννεφιά θα παραμείνει κατά διαστήματα πυκνή, ενώστις πιο δυτικές και κυρίως στις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές θα έχουμε από το πρωί μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες. Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν προς την υπόλοιπη Στερεά, περιοχές της Θεσσαλίας και τις Σποράδες, ενώ προς το απόγευμα οι βροχές θα φτάσουν μέχρι και τη Δυτική και τη Κεντρική Μακεδονία.

Προς αργά το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν μόνο λίγες συννεφιές τοπικά αυξημένες και οι περισσότερες βροχές θα εντοπίζονται στον βορρά και κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και στη Δυτική Θράκη.

Στην Αττική αύριο Πέμπτη ο καιρός αναμένεται αρκετά άστατος, με μπόρες και βροχές, ενώ μέσα στην ημέρα θα έχουμε πρόσκαιρα ανοίγματα. Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν προς το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί στον Νότιο Ευβοϊκό στα 5 με 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 10 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η συννεφιά θα συνεχιστεί ενώ κατά διαστήματα θα είναι αυξημένη. Από νωρίς το πρωί τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην περιοχή του Θερμαϊκού και μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της περιφέρειας.
Οι άνεμοι ανατολικοί στα ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην εξέλιξη του καιρού την Παρασκευή, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.