ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Ιλίνα: Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών ανέμων

Κακοκαιρία Ιλίνα: Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών ανέμων
Eurokinissi

Η κακοκαιρία Ιλίνα έφτασε στη χώρα - Ξεκίνησαν τα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας Ιλίνα, η οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Τα φαινόμενα αναμένεται να γίνουν εντονότερα τις επόμενες ώρες με τη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Στην πλατεία Μακεδονομάχων, Λοχαγού Ντούρμα και Κανάκη στους Αμπελόκηπους υπήρξαν πτώσεις δέντρων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ και σε άλλες περιοχές της πόλης υπάρχουν παρόμοιες αναφορές αλλά και πτώσεις πινακίδων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας Ιλίνα:

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr - Κακοκαιρία Ιλίνα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Πού θα χιονίσει

O Μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος μίλησε στο Newsbomb.gr για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που βρίσκεται σε ισχύ για σήμερα και αύριο.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικά χαλαζοπτώσεις, σε αρκετές περιοχές εκτός όμως της Αττικής.

Σύμφωνα με τον ίδιο για σήμερα Δευτέρα (3/4) «είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Αττική όμως δεν είναι στο έκτακτο, να μην περιμένει ο κόσμος πλημμύρες, σήμερα το απόγευμα θα βρέξει θα έχει πρόσκαιρη καταιγίδα».

«Οι περιοχές της κεντρικής χώρας κυρίως Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη που είναι και οι περιοχές που έχει βγει το 112 θα έχουν έντονα φαινόμενα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι έντονα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανόν τοπικά χαλαζοπτώσεις στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Ένα δεύτερο πέρασμα θα έχει με καταιγίδες σε Νότια Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη. Μέχρι το μεσημέρι θα συνεχιστεί ο έντονος βροχερός καιρός σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης», είπε ο κ. Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr.