ΚΑΙΡΟΣ

Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «μάτι» της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 02-11-2023/13.00 Β επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Το Σάββατο (04-11-23)

  • Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία.
  • Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή (05-11-23)

  • Τις πρώτες πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Οι ενισχυμένοι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά φτάνοντας τα 7 με 8 μποφόρ. Τοπικά στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται εντάσεις πρόσκαιρα έως και 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (04-11-23).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Το «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» δεν μπορούσε να δέσει στις Οινούσσες λόγω θυελλωδών ανέμων

Κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στις Ράχες - Βάρκες βγήκαν στην στεριά (vid)

Κακοκαιρία - Πάτρα: Εκκενώνεται προληπτικά οικισμός στην Αιγιάλεια υπό τον φόβο κατολίσθησης