ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Συνεχίζεται η κόντρα των μετεωρολόγων - Η απάντηση Μαρουσάκη στον Καλλιάνο

Καιρός: Συνεχίζεται η κόντρα των μετεωρολόγων - Η απάντηση Μαρουσάκη στον Καλλιάνο

Καιρός: Νέος γύρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία και την χιονόπτωση στην Αττική

Δεν έχουν τέλος οι αιχμές που ανταλλάσσουν οι μετεωρολόγοι Κλέαρχος Μαρουσάκης και Γιάννης Καλλιάνος, με αφορμή τον χιονιά στην Αθήνα. Αυτή τη φορά ο μετεωρολόγος του OPEN απάντησε στον Γιάννη Καλλιάνο με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχειρώντας να υπερασπιστεί τα όσα προέβλεψε για το κύμα ψύχους στην Αθήνα αλλά και το ενδεχόμενο χιονόπτωσης στο κέντρο της πόλης.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην μακροσκελή ανάρτησή του, παραθέτει τα όσα είχε προβλέψει τονίζοντας ότι είχε κάνει λόγο για χιονόπτωση, και όχι για χιονόστρωση.

«Έγινε και πέρυσι στο κύμα χιονιά που χτύπησε την Αττική, έγινε και πριν λίγους μήνες στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, αλλά στο τελευταίο βρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό όπου πλέον το περάσατε σε άλλο επίπεδο, ότι βλέπω λέει χιονοχαμούς στην Αττική, επειδή μίλησα για πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας προς το βράδυ όπου το είπα ξεκάθαρα δεν φαίνεται χιονόστρωση και αν συμβεί θα είναι κάτι πρόσκαιρο μιας και οι θερμοκρασίες δεν ευνοούσαν για κάτι παραπάνω». Ο κ. Μαρουσάκης συνεχίζει στην ανάρτηση του, παραθέτοντας τα όσα είχε γράψει στην προσωπική του ιστοσελίδα στις 8 Ιανουαρίου.

H ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Δείτε επίσης το βίντεο:

Η αιχμηρή ανάρτηση του Καλλιάνου

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Γιάννης Καλλιάνος έχει κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση κατά των μετεωρολόγων με φόντο τον υποτιθέμενο χιονιά στην Αττική, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «τζούφιο». Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ο Καλλιάνος είχε δώσει συγχαρητήρια στον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Δημήτρη Ζιακόπουλο, που όπως είπε, κράτησε «μικρό καλάθι» στις προβλέψεις του για το κύμα ψύχους, σε αντίθεση προφανώς με άλλους συναδέλφους του.

«Προς γνώση και συμμόρφωση όλων όσοι έσπευσαν -για άλλη μια φορά- να ενημερώσουν εδώ και μέρες ότι το Σάββατο στην Αττική θα χιονίσει πολύ χαμηλά και ότι θα έρθει "πολικός αρμαγεδώνας», σας ενημερώνω ότι οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο νομό από τα 450-500 μέτρα και υψηλότερα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Τι σηματοδοτούν οι σαρωτικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις - Οι τρεις πυλώνες και η επιλογή Χούπη

Μεσολόγγι: Νέα έκκληση από την αδερφή του Μπάμπη-«Είναι μικρή η κοινωνία κάποιος κάτι ξέρει σίγουρα»

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ναρκωτικά σε κάδους σκουπιδιών – Κατασχέθηκαν 66 κιλά κάνναβης, 2 συλλήψεις