ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιοφάνεια με νέα πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια με νέα πτώση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα την Παρασκευή (21/11).

Λίγες βροχές θα σημειωθούν κατά τόπους στην Κρήτη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση στα πελάγη 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα πτώση.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται, αίθριος καιρός και βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις.

Στην κεντρική και στη δυτική Μακεδονία αναμένεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία τα ξημερώματα στα ορεινά και ημιορεινά θα είναι κοντά στο μηδέν, ενώ το μεσημέρι θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε λίγες μόνο νεφώσεις, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς και οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι στα πεδινά θα δείχνουν 17 με 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και ασθενείς άνεμοι.

Στην Κρήτη προβλέπονται, κατά τόπους νεφώσεις, λίγες βροχές μικρής έντασης και βοριάδες 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με ένταση 6 και, σε Ρόδο και Καστελλόριζο μέχρι και 7 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και θα πνέουν βοριάδες 5 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις και στη Λήμνο βροχή.

Στις Σποράδες θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, γενικά αίθριος καιρός, αλλά και βοριάδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 με 18 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις