ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιά

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιά

Στην "κατάψυξη" βρίσκεται και σήμερα ολόκληρη η χώρα, ενώ από τη έντονη χιονόπτωση που σημειώνεται στην Αττική έχουν προκληθεί προβλήματα το οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (05/01/2015) διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, ενώ παράλληλα, έκλεισε η Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς καζίνο.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην εθνική οδό Ελευσίνας-Δερβενοχωρίων από το ύψος του οικισμού Τιτάν-Μάνδρας έως τα Σκούρτα Θήβας.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων απαγορεύονται να κυκλοφορούν, σύμφωνα με νέα έκτακτη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αθηνών - Θηβών από το 3 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα.

Λίγο μετά τις 13.30 έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στη λεωφόρο Χασιάς-Δερβενοχωρίων από το ύψος της Μονής Κλειστών, ενώ η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Διονύσου Ο.Α 20, στην Περιοχή του Διονύσου στο ρεύμα προς Μαραθώνα γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σχετικές ειδήσεις