ΚΑΙΡΟΣ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η επιδείνωση που προβλέπεται για αύριο Παρασκευή (07/10) θα ξεκινήσει από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και σταδιακά θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.

Πιο αναλυτικά, για αύριο (07/10) Παρασκευή η πρόγνωση του καιρού έχει ως εξής:

Στην Αττική, τοπική συννεφιά με πιθανές μπόρες το απόγευμα, νοτιάδες 4 - 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βαθμιαία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 - 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 - 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα μετά το μεσημέρι βροχές και στα βόρεια καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο υδράργυρος από 7 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά και το βράδυ στα βόρεια βροχές ή καταιγίδες, βαθμιαία νότιοι άνεμοι 4 - 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, νότιοι άνεμοι 4 - 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 27 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις