ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Κύμα ψύχους πλησιάζει την Ελλάδα - Πότε θα «χτυπήσει» ο χιονιάς

Καιρός: Κύμα ψύχους πλησιάζει την Ελλάδα - Πότε θα «χτυπήσει» ο χιονιάς

Ειδήσεις για καιρό: Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας «δείχνει» η πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με Αμερικανούς μετεωρολόγους, το κύμα ψύχους που έδειχνε να πλησιάζει την χώρα μας στις 13 και 14 Δεκεμβρίου φαίνεται να απομακρύνεται τελικά και να κατευθύνεται προς την Τουρκία.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το σύστημα που κατευθύνεται στη χώρα μας από τις 15 Δεκέμβρη και μετά καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο κύμα ψύχους θα επηρεάσει τη χώρα μας σε δεύτερη φάση, με τα φαινόμενα να είναι εξίσου έντονα και θα περιλαμβάνουν θερμοκρασίες υπό το μηδέν και χιόνια μέχρι… τις βάρκες!

Οι ειδικοί συστήσουν υπομονή καθώς, πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες για να επαληθευτεί η κάθοδος της ψυχρής εισβολής στην Ελλάδα. Αν το σύστημα του καιρού «δείξει» και τις επόμενες ημέρες ότι ακολουθεί το ίδιο μοτίβο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρές πιθανότητες επαλήθευσης των πολικών θερμοκρασιών και την κάθοδο στην Ελλάδα μιας ψυχρής εισβολής με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Έως τότε υπομονή…

Σχετικές ειδήσεις