ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός LIVE: Πού χιονίζει τώρα – Πότε θα το στρώσει στην Αθήνα

Καιρός LIVE: Πού χιονίζει τώρα – Πότε θα το στρώσει στην Αθήνα

Καιρος για χιόνια: Βαρομετρικό χαμηλό χτυπά μεγάλο μέρος της χώρας – Δείτε που χιονίζει αυτή την ώρα

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας άρχισε ήδη να πλήττει τα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν λευκή νύχτα σε ορισμένες περιοχές ενώ χιονόπτωση θα έχουμε και στο κέντρο της πόλης.

Αυτή την ώρα χιονίζει στην Πάρνηθα. Από το τελεφερίκ και πάνω έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ η τροχαία είναι σε πλήρη ετοιμότητα και ενημερώνει τους οδηγούς για την κατάσταση στο βουνό.

Πυκνή χιονόπτωση έχουμε επίσης στα Βίλια και τα Δερβενοχώρια, ενώ οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν στο δρόμο προς το Πόρτο Γερμενό θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το βράδυ της Τετάρτης έπεσαν και οι πρώτες νιφάδες και στην Πεντέλη. Οι Αρχές είναι σε ετοιμότητα ώστε να μην κλείσει η ο δρόμος Πεντέλης – Μαραθώνα.

Το απόγευμα ξεκίνησε η χιονόπτωση και στην Εύβοια, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι ορισμένα χωρία ενδέχεται να... θαφτούν στο χιόνι!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η χιονόπτωση θα ξεκινήσει στην Αθήνα περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, θα είναι αρκετά πυκνή στα βόρεια προάστια και θα το στρώσει. Νιφάδες θα πέσουν και στο κέντρο της Αθήνας και είναι πιθανό να το... πιάσει σε αυτοκίνητα και δέντρα. Η δεύτερη δυνατή χιονόπτωση θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Σχετικές ειδήσεις