ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός τώρα: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Καιρός τώρα: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Καιρός:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή, (26/05/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) – Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Η κακοκαιρία θα πλήξει και την Αθήνα – Πόσο θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Χειμωνιάτικος... θα παραμείνει ο καιρός και τις επόμενες ημέρες. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε σήμερα προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα, που θα συνεχίζουν να πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την Αθήνα. Κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Δείτε πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

1. Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/05/2017).

2. Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

3. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

Ρoή Ειδήσεων