Καιρός Αγίου Πνεύματος: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το τριήμερο

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το τριήμερο

Καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Πού και πότε θα βρέξει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Πέμπτη (01/06/2017) στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στα υπόλοιπα ορεινά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στο νότιο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα βόρεια ασθενείς μεταβλητοί και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια δυτικοί 3 με 4, στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (02/06/2017) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις όπου στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ από τα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (03/06) στα κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Την Κυριακή (04/06) στα ανατολικά και βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα, (05/06), Αγίου Πνεύματος αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.