ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε που βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε που βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός: Βροχέςκαι καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά σημειώνονται σήμερα, Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επειδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Τα καιρικά φαινόμενα θα «χτυπήσουν» κυρίως την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις πρωινές ώρες και από τα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 8 μποφόρ στα πελάγη με βαθμιαία εξασθένηση.

Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας. Παγετός θα δημιουργηθεί κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αττική με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια με γρήγορη βελτίωση. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Από τις πρωινές ώρες γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 6 και 10 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις