ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός LIVE: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (video)

Καιρός LIVE: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (video)

Καιρός σήμερα - Ειδήσεις: Tο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο βρίσκεται στο Ιόνιο, έχει κινηθεί γρήγορα ανατολικά και από το απόγευμα της Πέμπτης 14/03/2019 προκαλεί βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Παράλληλα σταδιακή ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι στα πελάγη, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις και η ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα της Πέμπτης 14/03 έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 15/03/2019, παρουσιάζεται από το meteo.gr, στο βίντεο που ακολουθεί.

Για σήμερα Παρασκευή (15/3), αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, πιθανόν κατά τόπους έντονες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια, στη Θεσσαλία και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός το Σαββατοκύριακο 16-17/3/2019, θα είναι βελτιωμένος, με αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι εντάσεις των ανέμων δεν θα δημιουργούν προβλήματα και τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις