Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τετάρτη, 15 Μαΐου
20
2bf
Ταχ. Ανέμου
62%
Υγρασία
06:14
Ανατολή
20:28
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση (vid)

Newsbomb

Καιρός: Με συννεφιά, βροχές και ψύχρα θα κυλήσει ο καιρός σήμερα Πέμπτη τα φαινόμενα όμως δεν αναμένεται να προβληματίσουν, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σήμερα Πέμπτη στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την βόρεια Κρήτη κατά τόπους θα έχουμε συννεφιές και μάλιστα θα έχουμε και κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα να έχουμε και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι ήπιος με ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές σε ότι αφορά τα ανατολικά και κυρίως τα βόρεια τμήματα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί οι βοριάδες θα πνέουν με μεγάλες εντάσεις. Ο υδράργυρος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος με συννεφιές ενώ δεν αποκλείεται σε περιοχές που βρίσκονται γύρω από τον Θερμαϊκό να σημειωθούν και κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη θα υπάρχει μεν ψύχρα νωρίς το πρωί και βράδυ καθώς θα έχουμε βοριάδες με αρκετά δυνατούς ανέμους, ωστόσο θα περιοριστούν οι βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά που βρέχονται από το Αιγαίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ένταση ξανά έξω από το ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης

Νίκος Κουρής: «Θα αποδείξω με DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη» - Τι αναφέρει η Μαργαρίτα

Σεισμός κοντά σε Τήλο και Νίσυρο - Αισθητός στα Δωδεκάνησα (pics)