Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου
13
1bf
Ταχ. Ανέμου
87%
Υγρασία
06:29
Ανατολή
18:36
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Πιο σοβαρή η κακοκαιρία του Σαββάτου (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη  - Νέα επιδείνωση από το Σάββατο - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση του καιρού την Τετάρτη (8/12) και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για νέα επιδείνωση, με πιο σοβαρή αυτή που αναμένεται από το Σάββατο. Τονίζει, μάλιστα, πως πρέπει και πάλι οι κάτοικοι περιοχών της δυτικής Ελλάδας να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα δεχτούν για ακόμη μια φορά αρκετό νερό σε ήδη κορεσμένα εδάφη.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης κυρίως στη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και την περιοχή του Έβρου δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο τοπικά. Την ίδια ώρα, στα νησιά του ανατολικού - νοτιοανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στα νότια τμήματα των Κυκλάδων και στην Κρήτη θα είναι πιο άστατος ο καιρός με διάσπαρτες μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά και κρύο. Συννεφιές θα επικρατήσουν στη δυτική Ελλάδα οι οποίες στη δυτική Πελοπόννησο δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι θα βγάλει ήλιο στις περισσότερες περιοχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)