Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Πέμπτη, 25 Απριλίου
22
3bf
Ταχ. Ανέμου
54%
Υγρασία
06:35
Ανατολή
20:10
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πότε βελτιώνεται - Έρχεται... καλοκαιράκι με 32άρια (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Με άστατο καιρό και σταδιακή βελτίωση αναμένεται να κυλήσει η Πέμπτη (19/5) - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Το βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο έδωσε βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, πλέον, έχει αρχίζει και μετατοπίζεται προς το κεντρικό και νότιο - νοτιοανατολικό Αιγαίο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. «Ο καιρός θα αρχίσει από τα βόρεια προς τα νότια να βελτιώνεται και μέχρι το μεσημέρι θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια σε πολλές περιοχές», ανέφερε ο μετεωρολόγος. Όπως υπογράμμισε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πεδίο των ανέμων.

Στην Αττική, η μέρα ξεκινάει με άστατο καιρό με τις βροχές να εστιάζονται κυρίως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα καθώς όμως θα περνούν οι ώρες η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται καλύτερες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται να βρέξει στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή θα σημειωθούν κάποια φαινόμενα στο νότιο - νοτιοανατολικό Αιγαίο . ενώ το Σάββατο η κακοκαιρία θα εστιαστεί στην Κρήτη.

Όπως υπογράμμισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, από την Κυριακή και «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο υδράργυρος ανεβαίνει και θα δούμε θερμοκρασίες ακόμα και 32 με 33 βαθμούς Κελσίου».