ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Αθήνα

ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Αθήνα

Χάος επικρατεί στην Αθήνα! Κουκουλοφόροι έχουν μετατρέψει το κέντρο σε εμπόλεμη ζώνη την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες "καίγονται" για για το μέλλον της χώρας! Κτήρια, καταστήματα, τράπεζες και νεοκλασικά έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός!

Κινδύνεψαν άτομα στην Alpha Bank

Στην Alpha Bank στην Σταδίου, η οποία έχει τυλιχθεί στις φλόγες τρεις υπάλληλοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο φλεγόμενο υποκαταστήματα. Ωστόσο, πρόλαβαν γρήγορα να απομακρυνθούν από το σημείο, πριν «ξυπνήσουν» οι μνήμες από το τραγικό περιστατικό της τράπεζας Marfin, που είχε στοιχίσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπν.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σε εξέλιξη 40μεγάλες φωτιές σε κτήρια στο κέντρο της Αθήνας. Μιας πόλης που έχει παραδοθεί στον πύρινο εφιάλτη...

Μάλιστα, στις φλόγες έχει τυλιχθεί και τμήμα του κτηρίου της Τράπεζας της Ελλάδος στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου.

FOTIA-DIAMANTAKIS

kyprou

Στόχος κουκουλοφόρων και οι πυροσβέστες

Μπλόκο στους άνδρες της Πυροσβεστικής στήνουν οι κουκουλοφόροι προκειμένου να τους αποτρέψουν να φθάσουν στα σημεία όπου έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές. Από τις επιθέσεις έχουν τραυματιστεί πυροσβέστες.

Οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων έχουν αρπάξει τα κλειδιά των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, γύρω στις 10:00 το βράδυ, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να κλέψουν έναν όχημα της Πυροσβεστικής κάτω από την πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, λίγα μέτρα πιο κάτω τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν πίσω το όχημα.

FOTIA-NEWSBOMB
FOTIA-NEWSBOMB-DUO
kyprou-duo
kyprou-tria
tamieytirio
tamieytirio-duo

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη φλεγόμενη Αθήνα στο image gallery

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια και φωτιές στην Αθήνα σε βίντεο