ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος από την συμμορία με τα καλάσνικοφ και την χειροβομβίδα!

Τρόμος από την συμμορία με τα καλάσνικοφ και την χειροβομβίδα!

Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε...7 μήνες μετά την εξάρθρωση της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, η οποία έμπαινε σε σπίτια λήστευε, βασάνιζε τα θύματα της, ενώ σε δύο περιπτώσεις είχε κακοποιήσει και δύο μητέρες, μία άλλη σπείρα, (εξετάζεται από την αστυνομία και το ενδεχόμενο να είναι ασύλληπτα μέλη της πρώτης συμμορίας), σπέρνει και πάλι τον τρόμο και τον πανικό στην Αττική!

Αδίστακτοι κακοποιοί, βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ ακόμη και με χειροβομβίδα, εισβάλουν στα σπίτια τις νυχτερινές ώρες και με την απειλή των αυτόματων όπλων ακινητοποιούν τους ιδιοκτήτες και στη συνέχεια αφαιρούν χρήματα, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις και αυτοκίνητα. Οι άνδρες της ασφάλειας πιστεύουν ότι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 8 επιθέσεις σε σπίτια τους τελευταίους 4 μήνες στις περιοχές της Γλυφάδας, στην Ηλιούπολη, στη Βούλα και στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί με περιπολίες και μπλόκα προσπαθούν να τους συλλάβουν πριν ξαναχτυπήσουν, αφού τα μέλη της συμμορίας, όπως λένε, είναι άκρως επικίνδυνα...

Ο τρόπος δράσης της συμμορίας

Ο τρόπος δράσης της συμμορίας είναι σε κάθε επίθεση ο ίδιος. Νυχτερινές ώρες, τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισβάλουν σε μονοκατοικίες ή σε διαμερίσματα συνήθως πρώτου ορόφου από ανασφάλιστα παράθυρα ή πόρτες και στη συνέχεια ξυπνούν τους ιδιοκτήτες με το καλάσνικοφ στο κεφάλι, ενώ τους απειλούν, ότι εάν δεν τους δώσουν χρήματα και χρυσαφικά θα απασφαλήσουν την χειροβομβίδα που έχουν μαζί τους ! Οι εισβολές σε σπίτια μέχρι στιγμής έχουν γίνει σε νότια και βόρεια προάστια, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν, ότι υπάρχει και τέταρτος συνεργός ο οποίος παίζει τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Διπλή εισβολή σε μια ώρα!

Χθες τα ξημερώματα τα αδίστακτα μέλη της συμμορίας εισέβαλαν σε δύο σπίτια στην Γλυφάδα μέσα σε διάστημα μιας ώρας! Τρεις ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα λήστεψαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και μία τριμελή οικογένεια και εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι. Στην μία περίπτωση μάλιστα απείλησαν τους γονείς ενός 7χρονου αγοριού, ότι θα τους τινάξουν στον αέρα με την χειροβομβίδα που κρατούσαν, εάν δεν τους δώσουν τα χρήματα τους!