ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία 21χρονου που συνευρέθηκε με τη Ρωσίδα φορέα του Aids

Μαρτυρία 21χρονου που συνευρέθηκε με τη Ρωσίδα φορέα του Aids

«Έχω τρελαθεί. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Αυτά είναι τα λόγια ενός 21χρονου αγοριού, ο οποίος είχε μοιραστεί λίγες στιγμές απόλαυσης με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία είναι φορέας του Aids. Ωστόσο, ο νεαρός ήταν ανάμεσα στα άτομα που πέρασαν από το κρεβάτι της Τατιάνας Μπουκτογιάροβα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν προφυλάξεις.

Ο νεαρός, σε κατάσταση σοκ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον εφιάλτη που ζει από τη στιγμή που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία της οροθετικής ιερόδουλης.

«Πήγα με παρέα στον οίκο ανοχής και μας άρεσε η κοπέλα. Πήγαμε μαζί της, εγώ και ένα άλλο παιδί» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

«Ντρέπομαι να πάω να κάνω εξετάσεις»

Για μία αληθινή τρέλα που βιώνει έκανε λόγο ο νεαρός, μιλώντας στην εκπομπή. «Το διάβασα στο ίντερνετ και ταράχθηκα. Είχα μπει στο ίντερνετ και είδα τις φωτογραφίες της και μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι μία γυναίκα με την οποία έχω πάει κι εγώ τρελάθηκα.» εξομολογείται φανερό ανήσυχος για την υγεία του ο 21χρονος.

«Είμαι πολύ ταραγμένος. Ανησυχώ για μένα γιατί όποιος άνθρωπος το μάθαινε αυτό δεν θα ήξερε τι να κάνει. Ειδικά στην ηλικία μου. Ανησυχώ... Δεν ξέρω πού να μιλήσω. Ντρέπομαι πάρα πολύ να πάω να κάνω εξετάσεις, να πάω σε γιατρό ή να μιλήσω κάπου. Έχω τρελαθεί. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ.... » ανέφερε κλείνοντας.

Το τραγικό λάθος...

Οι στιγμές απόλαυσης μετατράπηκαν σε έναν αληθινό εφιάλτη για τον 21χρονο νεαρό. Η ερωτική πράξη έγινε χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο 21χρονος να βρίσκεται μπροστά σε μία κόλαση.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Γεμάτος παιδιά ο οίκος ανοχής που εργαζόταν η Ρωσίδα με Aids

Δύο ακόμα κρούσματα HIV σε ιερόδουλες στην Αθήνα

Προφυλακιστέα η Ρωσίδα οροθετική ιερόδουλη

Εντατικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής για ιερόδουλες με Aids

Θρίλερ με δύο έφηβους «πελάτες» της Ρωσίδας με το Aids

Για κακούργημα οι 11 ιερόδουλες με τον ιό HIV

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των ιερόδουλων με Aids