ΕΛΛΑΔΑ

Ώρα να τελειώνουμε με τις αυθαιρεσίες Τριανταφυλλόπουλου!

Ώρα να τελειώνουμε με τις αυθαιρεσίες Τριανταφυλλόπουλου!

Τώρα είναι η ευκαιρία. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο φωσκολικής διάρκειας σίριαλ «Αυθαιρεσίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου».

Ο Κώστας Βαξεβάνης, ο γνωστός για την εντιμότητα και τη μαχητικότητά του δημοσιογράφος, έκανε την αρχή. Έστειλε στο αυτόφωρο τον Τριανταφυλλόπουλο, όταν η πάλαι ποτέ γνωστή τηλεπερσόνα εμφάνισε ουσιαστικά τον Βαξεβάνη να έχει σχέσεις με κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Επιτέλους, η προσφυγή Βαξεβάνη απέδειξε ότι κάποια τμήματα της Δικαιοσύνης λειτουργούν. Ότι υπάρχει στην ελληνική Δικαιοσύνη εκείνη η κρίσιμη μάζα των λειτουργών οι οποίοι επιθυμούν να σπάσουν τα αποστήματα που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τον δημόσιο βίο της χώρας όλα τα τελευταία χρόνια.

Τώρα που έγινε η αρχή, ήρθε η ώρα να κινηθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όποιος έχει θιγεί από το «ρεπορτάζ» του και μέχρι τώρα φοβόταν ότι χτυπήσει σε τοίχο, λόγω της ασυλίας φαινόταν να απολαμβάνει η celebrity τηλεπερσόνα. Ηδη, ο Βαξεβάνης προχώρησε μέσω του twitter του σε δημόσια πρόσκληση προς όλους όσοι πιστεύουν –όπως ο ίδιος- ότι έχουν θιγεί από τον Τριανταφυλλόπουλο: «Όποιος έχει συκοφαντηθεί από Τριανταφυλλοπουλο και η ανάρτηση είναι ενεργή μπορεί να ζητήσει την αυτόφωρη σύλληψή του. Υπάρχει πλέον νομολογία».

Τώρα που η Δικαιοσύνη ξύπνησε και ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι πια στο απυρόβλητο, τώρα είναι η στιγμή να κινητοποιηθούν όλοι οι αδικημένοι ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Διαβάστε επίσης:

Το tweet του Βαξεβάνη για την σύλληψη Τριανταφυλλόπουλου

Στο αυτόφωρο για συκοφαντία ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!