ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

Ανατριχίλα και οργή προκαλεί η ομολογία του Πακιστανού - δράστη της βάρβαρης επίθεσης στο 15χρονο κοριτσάκι στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί. Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να αντιστέκεται και τότε άρχισε να την χτυπάει στα βράχια με πρωτοφανή βαρβαρότητα μέχρι που η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.

Τότε, ο 21χρονος αντί να καλέσει βοήθεια ή, στην χειρότερη περίπτωση, να τραπεί σε φυγή, την βίασε και την παράτησε στα βράχια της Χρυσής Ακτής να ψυχορραγεί.

Ο Πακιστανός έφτασε πριν λίγο με το πλοίο της γραμμής στην Σύρο όπου αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού. Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες και στους δύο λαθρομετανάστες που φιλοξενούσαν τον δράστη αν από την ανάκριση προκύψει ότι γνώριζαν για την εγκληματική του πράξη και το απέκρυψαν από τις Αρχές