ΕΛΛΑΔΑ

Τέτη Καλαφάτη: Η Ελληνίδα που θέλει να δώσει στην χώρα μας την πρωτιά

Τέτη Καλαφάτη: Η Ελληνίδα που θέλει να δώσει στην χώρα μας την πρωτιά

Ψηφίζουμε όλοι την ελληνική συμμετοχή για το διαγωνισμό της Martini!

Λίγες μέρες έμειναν για να λήξει ο διαγωνισμός της Martini από το οποίο θα αναδειχθεί το φετινό πρόσωπο της εταιρείας. Ανάμεσα στα φαβορί είναι και μια Ελληνίδα που όλοι πρέπει να στηρίξουμε!

Η ψηφοφορία γίνεται με ένα κλικ και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αφενός μια πρωτιά της Ελληνίδας θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας σε αυτήν την περίοδο. Τα πρόσωπα του Martini γνωρίζουν μεγάλη αναγνώριση και έτσι η Ελληνίδα θα προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό. Η ίδια μάλιστα έχει όνειρο να γίνει μια μεγάλη παραγωγή ταινίας μεγάλου μήκους στην Ελλάδα.

Επιπλέον η νίκη θα σημάνει και μια ηθική ικανοποίηση καθώς η κοπέλα που προηγείται μέχρι στιγμής και είναι πρώτη είναι Λιθουανο-σκοπιανή και έχει μεγάλη στήριξη και από Σκοπιανούς αλλά και Τούρκους!

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την υποψήφια Ελληνίδα του διαγωνισμού της Martini, Tέτη Καλαφάτη και μας μίλησε για τη συμμετοχή της!

Ποια είναι όμως η όμορφη Τέτη και με τι ασχολείται;

Είναι μια 26χρονη ταλαντούχα ηθοποιός που ωστόσο δεν έχει αυτή τη στιγμή δουλειά στη χώρα μας. Έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά η οποία όπως λέει είναι ο παράδεισός της. Η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικάνα και μετά τις σπουδές της στην Αθήνα τελείωσε υποκριτική στη σχολή του Lee Strasberg. Το πρώτο πτυχίο της είναι σε Μάρκετινγκ/επικοινωνίες αλλά πάντα κάτι την τραβούσε στα καλλιτεχνικά!

Γύρισε στην Αθήνα το 2010 με αφορμή την πρώτη μικρού μήκους ταινία που έκανε η οποία λέγεται "Μόνο 19 " και στην συνέχεια ακολούθησε το "Hidden Life" της "stefi productions" όπου διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ στις Cannes 2012 .

Πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε μεγάλη παραγωγή είναι ένα «πέρασμα» που έκανε στην ταινία του Ethan Hawke στη Μεσσηνία ως αεροσυνοδός!

Η ίδια δηλώνει πολύ αισιόδοξη και πιστεύει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα αλλάξουν. Εκείνη θα κάνει ό,τι μπορεί αν κερδίσει για να στείλει το μήνυμα της όμορφης Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Ψηφίστε Ελλάδα

Το newsbomb.gr αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διαδώσει τον διαγωνισμό και να στείλει την Ελλάδα στην κορυφή!

Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι την Κυριακή.

Η διαφορά της Τέτης Καλαφάτη από την Λιθουανο-σκοπιανή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση (χάρη στις ψήφους Σκοπιανών και Τούρκων) είναι μόλις 7.500 ψήφοι.

Μην το αφήσετε για αργότερα. Ψηφίστε τη τώρα.

Κάντε το τώρα, με τα εξής απλά βήματα:

Screen_Shot_2012-10-02_at_11.19.47_PM
MARTINI3
  1. Αρχικά φροντίστε να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο facebook.
  2. Πηγαίνετε στη σελίδα της Martini της οποίας το link είναι το εξής:https://www.facebook.com/Martini?sk=app_314018985345019. Ή πατήστε απλώς εδώ για να πάτε αυτόματα
  3. Στην οθόνη σας εμφανίζεται ο διαγωνισμός της Martini. Εάν σας εμφανιστεί ένα μήνυμα με την επιλογή Go to App (όπως θα δείτε παρακάτω) πατήστε το για να προχωρήσετε. Κατεβαίνοντας με το ποντίκι σας προς τα κάτω θα δείτε δεξιά τις υποψήφιες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Τέτη Καλαφάτη και στην πέμπτη η Χριστιάνα Μούση.
  4. Πατήστε στην επιλογή με τα κόκκινα γράμματα που λέει «ΨΗΦΙΣΕ», μία από τις δύο Ελληνίδες.
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορείτε να ψηφίσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε ή την μία Ελληνίδα ή την άλλη. Όχι και τις δύο. Το ζήτημα εδώ είναι να κερδίσει η Ελλάδα. Όχι κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Διαλέξτε, λοιπόν, την Ελληνίδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μας φέρει στην πρώτη θέση!

    Στο χέρι μας είναι.


    Διαβάστε επίσης:

    Ψηφίστε Ελλάδα στο διαγωνισμό της Martini!

    Όλα τα πρόσωπα της Martini

    Τέτη Καλαφάτη «Αν κερδίσω θα βοηθήσω όπως μπορώ την Ελλάδα»