ΕΛΛΑΔΑ

Με δάκρυα στα μάτια ξύπνησε από την καταστολή ο μικρός Nikita

Με δάκρυα στα μάτια ξύπνησε από την καταστολή ο μικρός Nikita

Επιφυλακτικοί οι γιατροί – Περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσουν τα κάτω άκρα του 12χρονου

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία, που έπεσε θύμα επίθεσης από τον 20χρονο Ολλανδό Σιρίνο Σράιβερ στην Κρήτη.

Ξύπνησε από την καταστολή ύστερα από αρκετές ώρες αγωνίας!

Αυτό που μένει τώρα είναι να διαπιστώσουν οι γιατροί πόσο σοβαρές είναι οι βλάβες στις κινητικές λειτουργίες των κάτω άκρων που μπορεί να έχει υποστεί ο μικρός μετά την κάκωση στο νωτιαίο μυελό.

Η διαδικασία αποσωλήνωσης του 12χρονου, που έφερε σοβαρά τραύματα από τις 20 μαχαιριές που του κατάφερε ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο της Κρήτης, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το άτυχο αγοράκι δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Ολλανδό ανιματέρ- μαχαιροβγάλτη σε ξενοδοχείο της Κρήτης όπου έκανε διακοπές με την μητέρα του και τον 5χρονο αδελφό του.

Δυστυχώς, τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν επιτρέπουν στους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι καθώς τα τραύματα ήταν βαριά και έχουν προκαλέσει ζημιά στην κίνηση των κάτω άκρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιατρικό συμβούλιο που έγινε χθες στο νοσοκομείο από νευροχειρουργούς, ορθοπαιδικούς και εντατικολόγους για την κατάσταση του μικρού ασθενή, προγραμματίστηκε, επίσης, ο μικρός Ρώσος να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε ορθοπαιδική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι (ένα από τα 22 τραύματα που δέχθηκε στο σώμα του το άτυχο παιδί από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου).

Πρόκειται για βλάβη του τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.